Giving Tuesday is dé dag na het kortingsfestijn op Black Friday (voor winkels) en Cyber Monday (voor webshops). Een wereldwijde actiedag om goed te doen. Op deze dag staat niet kopen maar geven centraal!

Geven en Delen!

Giving Tuesday is de ideale aanleiding om wat extra’s te geven. Het is daarom goed om als maker je publiek op deze dag extra te stimuleren. Doe een oproepje op je instagram, verstuur een extra nieuwsbrief of bedenk een leuke actie. Ook als kunstliefhebber kun je deze dag gebruiken om je favoriete maker te delen met familie en vrienden. Zo introduceer jij jouw favoriete maker bij nieuwe potentiële fans/donateurs.

Doneer jij vandaag ook aan kunst & cultuur? Bekijk bijvoorbeeld de projecten die je nu kan steunen op voordekunst! Of doneer hier aan het Prins Bernhard Cultuurfonds en maak samen cultuur mogelijk!

Weet je nog niet welke manier van geven het beste bij je past? Doneren kan op verschillende manieren: eenmalig, structureel of op projectbasis. Doe de Quickscan en we helpen je op weg.

 

Meer informatie over GivingTuesdayNL en deelnemende organisaties vind je hier.