In november en december verdubbelt onze partner Prins Bernhard Cultuurfonds donaties aan specifieke projecten op voordekunst! Zo wordt er bij een donatie van 50 euro, ook 50 euro vanuit het Prins Bernhard Cultuurfonds bijgelegd en ontvangt de maker 100 euro! Dubbele steun dus!

De projecten zijn uitgekozen aan de hand van de specifieke criteria van het Prins Bernhard Cultuurfonds (je kunt hier meer lezen). Alle provinciale afdelingen van het Prins Bernhard Cultuurfonds doen mee met deze verdubbelaarsactie! Er wordt maximaal tot en met 750 euro verdubbeld per geselecteerd project. 

De verdubbelaar is ingezet bij 10 verschillende projecten waaronder 100 MJ, ReDiscover Me ‘Ik en de Ander’ en WEI, achter de mist.

Publicatie 100MJ

Van 24 november tot en met 28 november worden de donaties aan de campagne van Bas Kosters verdubbeld!

Bas Kosters maakt een boek over een persoonlijk en intuïtief tekenproject dat heeft geresulteerd in een serie van 100 tekeningen gebaseerd op de beeltenis van Michael Jackson. Het gaat over hoe wij gevormd worden door de ogen van anderen en Bas onderzoekt de reikwijdte van onze identiteit en herkenbaarheid met dit project.

Bekijk de campagne en verdubbel jouw donatie  >

De verdubbelaar is actief van 24 tot en met 28 november.

ReDiscover Me ‘Ik en de Ander’

Van 27 november tot en met 1 december worden de donaties aan de campagne ReDiscover Me ‘Ik en de Ander’ verdubbeld!

De inclusieve dansvoorstelling ‘Ik en de Ander’ nodigt je uit om op een nieuwe manier naar je eigen lichaam te kijken. De maatschappij wijst ons nog te vaak op onze ogenschijnlijke gebreken en imperfecties. ‘Ik en de Ander’ laat je kennismaken met een andere benadering. Wanneer je lijf niet meer werkt zoals de maatschappij verwacht en opdraagt, hoe vind je dan de kracht om dat lijf te omarmen? In ‘Ik en de Ander’ toont een diverse groep dansers met en zonder een chronische ziekte en/ of fysieke beperking het alternatief.

Bekijk de campagne en verdubbel jouw donatie  >

De verdubbelaar is actief van 27 november tot en met 1 december. 

WEI, achter de mist

Van 29 november tot en met 3 december worden de donaties aan de campagne WEI, achter de mist verdubbeld!

‘Wei: achter de mist’ vertelt het verhaal van de familie Lenssen en geeft het leven van achter de mist (dementie en zorg) een stem. Ruud is documentairemaker en hij besloot het dementie- en mantelzorgtraject van zijn ouders vast te leggen in de documentaire ‘Wei, zorgen voor pap’. De voorstelling is een toevoeging op de documentaire.

Bekijk de campagne en verdubbel jouw donatie  >

De verdubbelaar is actief van 29 tot en met 3 december