Robert Weston - New Country

Robert Jan Hoogdalem haalde door middel van 88 donateurs en een donatie van het Prins Bernhard Cultuurfonds Drenthe meer dan 11.000 euro op om zijn nieuwe album op te nemen in het hart van de countrymuziek: Nashville. ‘‘Als ik mensen zeg dat ik ‘country’ speel dan kijkt men me vaak wat meewarig aan, omdat ze denken dat dat stoffige en oubollige muziek is.” De nieuwe liedjes die hij gaat opnemen heeft hij afgelopen jaar geschreven met verschillende songwriters uit Nashville. Nu gaat hij naar Nashville toe om het album op te nemen met Kenny Royster, niet de minste!

Jelle van Shot of Culture gaat bij Robert langs en hij spreekt ook met Ebrien van het Prins Bernhard Cultuurfonds!

geïnspireerd geraakt?

Geef aan makers!

Bekijk de projecten op voordekunst.nl

Donateurs over de reden waarom zij hebben gegeven aan het project van Robert weston

”jaren heb ik je gevolgd bij ramblin boots, en nu goed bezig als solo-artiest. mooie countrystem”
” Wanneer je zo voor je droom gaat En daarbij zulk mooi geluid achterlaat help ik graag een beetje mee! Maak er wat van!!”
”zelfs het grootste talent heeft af en toe een kontje nodig”

Matchfunding

het Prins Bernhard Cultuurfonds bij aan crowdfundingcampagnes op voordekunst en Cinecrowd, als onderdeel van het programma Leve het Geven. Mogelijk gemaakt door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, wordt er onder andere geld beschikbaar gesteld om creatieve crowdfundingcampagnes in de creatieve sector te matchen met een bijdrage vanuit het Prins Bernhard Cultuurfonds.

In samenwerking met voordekunst wil het Prins Bernhard Cultuurfonds het (cultureel) ondernemerschap van initiatiefnemers stimuleren en crowdfunding in Nederland.  Het Cultuurfonds wil initiatiefnemers die op eigen kracht middelen bijeen weten te brengen belonen voor hun inspanningen. Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt initiatieven op het gebied van cultuur, natuur en wetenschap.

Geïnspireerd geraakt? Bekijk de mogelijkheden tot doneren of doe de Quickscan om te bepalen welke manier van doneren bij jou past! 

De komende weken reizen de vloggers van My Daily Shot of Culture heel Nederland door om bijzondere makers, instellingen en donateurs te ontmoeten die samen een creatief project mogelijk hebben gemaakt. Op deze manier willen we jou laten zien wat voor moois gemaakt is en jou te inspireren ook mee te doen! Bekijk hier nog meer video’s en ontmoet de makers!

Benieuwd welke creatieve projecten mede mogelijk zijn gemaakt door donateurs en een matchfundingbijdrage van Prins Bernhard Cultuurfonds? Bekijk de projecten gesteund door Leve het Geven.