MeeMakers

MeeMakers is een gloednieuwe geefkring gestart vanuit programma Leve het Geven. Een bijzonder experiment: kunstliefhebbers geven kunstenaars complete creatieve vrijheid door middel van giften, en de kunstenaars bieden hun geliefde donateurs (de MeeMakers) tegenprestaties en een exclusief kijkje in de keuken. Een nieuwe manier van geven aan cultuur, waarbij de deelnemende makers en liefhebbers elkaar én nieuwe makers verder helpen: want bij succes breidt de groep kunstenaars uit!

Lees meer over MeeMakers op de website.

Bezoek de website van MeeMakers

“Met MeeMakers willen wij in één klap een sterk initiatief neerzetten, dat voor iedereen werkt. Jij meer kunst, inspiratie en een goed verhaal, de kunstenaar meer ruimte, minder stress én meer kunnen maken, de cultuursector in het algemeen meer bestendiging, verduurzaming, aanmoediging en plezier. Als MeeMaker onderhoudt je niet alleen kunstenaars maar ben je medeverantwoordelijk voor verandering en vernieuwing in hoe kunst gemaakt en ervaren wordt. Kunst steunen gaat tot nu toe vaak via een fonds of via een eenmalige crowdfunding campagne. Als MeeMaker draag je langdurig bij aan het maakproces, en sta je direct in contact met de Makers die je steunt. Je maakt je de groei en ontwikkeling mee en weet precies aan welke kunst jouw gift besteed wordt.” – de makers van MeeMakers

Maak het Mee!

Wil je op de hoogte blijven van MeeMakers?

Schrijf je in voor de Verhalenreeks

Heb je vragen over dit initiatief? Of ideeën over hoe we MeeMakers kunnen versterken? Laat het weten via info@levehetgeven.nl.

Wie zijn de Makers?